Witaj na forum klanu Unikatowi
Jaki jest nasz wyjsciowy skład na spary (zakładając że wszyscy mogą w danej chwili) ?? i ultra nie pierdol w kakao tylko to powiedz aha i jezeli jest nas 8 to mozemy sie podzielic na 2 pod zespoły ten lepszy i ten troche gorszy (po 4)
Ostatnio edytowany przez RyBa (2007-11-13 21:03:05)
Administrator
Ten pomsyl byl juz omawiany i do niego narazie nie dojdzie a sklad moge podac : ja,calek,maza i antelius(jezeli go nie bedzie bo raczej tak bedzie to wchodzi ) Jacob
Pułkownik
hmmm... jestem na liscie podoba mi sie... a kogo raczej nie bedzie...?
Administrator
raczej nie bedzie anteliusa .... kompa nie ma narazie
Moderator
Możę będę. Powiem jutro rano czy będę miał dostęp do AA
Administrator
SKLAD NA SOBOTNI MECZ !! :
^Un!-Ssgt.Ultra
^Un!-Calek1991
^Un!-Xin(PL)
^Un!-Legio.Paniszer
^Un!-R@z0r^PL
^Un!-_JaCoB_PL_
Starszy Szeregowy
w sobote oktorej??
aha i na jakich mapkach najlepiej na urbanie
Ostatnio edytowany przez ^Un!-R@z0r^PL (2007-12-13 16:43:36)
Zbanowany
KURWA JA PIERDOLE O KTÓREJ I GDZIE ??????? EEE O KIMS ZAPOMNIELISCIE !!!!!!!!
Administrator
Nie o nikim nie zapomnialem poprostu polfarm sklad jest juz lepszy....Wiecej lepszych graczy i wsyzstkie dane o sparze ustale dzis ale jutro napsize !!
Zbanowany
Zapomniałeś, że nie mam kompa? Napisz na gg, jest sprawa..
Szeregowy
ej chlopaki ja nie wiem czy bede gral w sobotnim sparze poniewaz internet mi raz chodzi raz nie np.jak bedzie spar to boje sie ze mi sie wylonczy w srodku spara i nie wiem czy by nie bylo lepjej zeby ktos inny za mnie zagral albo jak nie to chociaz siedzial na ts i w razie czego jak mi sie net wyląnczy to by ktos za mnie wszedl co myslicie ?????????
;p
--------edit----------
Jeszcze jedna sprawa - dlaczego tak nas mało na trackerze?? Co sie stalo ze prawie polowy nie ma?
Ostatnio edytowany przez ^Un!-Paniszer (2007-12-14 16:01:07)
Administrator
PISALEM WCZESNIEJ : SELEKCJA KLANU !! NIEPOTRZEBNI ZOSTALI WYRZUCENI!!
Pułkownik
ale lol to mi się podoba Ultra...
Szeregowy
ehehhe chlopaki dzis nie moge grac w sparze wescie kogos innego za mnie ja nie gram poniewaz mi internet nie chcodzi czesc
Kapral
mi też wybaczcie ale również nie mogę dzisiaj grać gdyż muszę pracować wieczorem i mnie nie będzie musicie sobie jakoś poradzić sami sorrki wielkie