Witaj na forum klanu Unikatowi
Administrator
Najprawdopodobniej dnia 17.11.2007r (Sobota) o godz 18.30 odbedzie sie sparing . 5 vs 5 ( pierwsza mapka Pipeline , druga mapka Urban Assault) Jednego dnia gramy na dwoch mapach.Sever prawdopodobnie stworza Oni poniewaz my jak narazie nie mamy do tego wystarczajacego sprzetu.A z tego co slyszalem wczesniej zakladali servery i nie bylo zadnych problemow Przygotowujcie sie !!
Pułkownik
no w koncu jakies porzadne wyzwanie gralem kiedys z jednym z gosci tego klanu i UWAGA na urbanie wymiatal jak nie jeden kto...
Administrator
Wydaje mi sie ze najlepszy czlonek tamtego klanu to niejaki Luki Ludek czy jakos tak przekonalem sie grajac z nim gosc wymiata
Pułkownik
ja chyba gralem z innym... ale jezeli dwoch wymiata to reszta pewnie wcale nie gorsza...
Szeregowy
Wreszczie ta stronka jakos wyglada...no ja znam tego ludka nawet chcial mnie do klanu ale narazie nie...a i jedno jeszcze pytanie kto gra?
Pułkownik
jak znam zycie to to roztrzygnie sie w piatek wieczorem..,
Administrator
Racja sklad jest utajony ale napewno w nim nie bedzie ciebie Swir bo sie nieangazujesz !!
Zbanowany
melduje ze jestem gotowy tylko jeszcze zmienie tag i bedzie git oczywiscie jesli mnie planujecie wziąsc .
Administrator
No polfarm z toba to bedzie ciezko bo opuszczasz sie troszeczke malo cie widze na forum i w ogole malo grasz troszeczke Wiec ciebie NARAZIE nie ma w wyjsciowym skladzie ....
Pułkownik
ale Admin ale nam jedziesz bo bandzie...
Administrator
:PPPPPP Poprostu musicie uslyszec troszeczke krytyki i probowac sie poprawic
Zbanowany
ja granie na koimpie stawiam na dalszym miejscu na pierwszymn jest nauka matura w tym roku i tak stara jedziem i po rajtach juz /
Administrator
Akurat polfarm ma najgorzej bo to juz studia i te rozne rzeczy zwiazane z nauka No trudno
Ale zyczymy Ci wszyscy powodzenia jak narazie
Zbanowany
dzieki bardzo . :] . 9K --- czyli dziewiata kompania nazwa pewnie pochodzi od ruskiej 9 kom. ja nienawidze ruskich wiec niech sie boja szmaty .
Administrator
Relacja ze Sparingu :
Jednym słowem : PORAZKA
O server nie bylo zastrzezen bo byl idealny , zero lagow i takie rozne ale ich poziom a nasz to conajmniej roznica 3 klas na Pipeline 8:0 dla druzyny przeciwnej
A na Urban Assault : 7:1 Przy czym ten jeden punkt zdobylismy bardzo szczesliwie
Poprostu trzeba wiecej grac na mapkach typu Pipeline Bridge Crossing a nie tylko na Urbanie i Urbanie
Wniosek na przyszlosc : Trenowac !!
Pułkownik
po prostu dostalismy niezle po dupie..co tu duzo mowic...
Ale proponuje zeby za tydzien zagrac na bridge crossing... po prostu okaze sie czy sa we wszystkim dobrzi...
Administrator
Plany na ten tydzien sa nastepujace ..... W środę jezeli kazdy moglby to zrobilibysmy maly trening na bridgu i na pipeline ale to jeszcze nie jest ustalone do konca a najwazniejsza sprawa jest GRANIE NA MAPKACH INNYCH NIZ URBAN ASSAULT !! I Jak Kogos zobacze kto caly czas gra tylko na urbanie ..... moge go nawet wywalic ! Chlopaki to jest bardzo wazne !!Musicie umiem wszezdie grac ! Jak przyjdzie co do czego to wyjdziecie i powiecie ... Ja tu niegram bo nieznam tej mapki !! Grac na pipeline bridge crossing border itp . !!
Starszy Szeregowy
moim zdaniem powinnismy zbierac sie raz w tygodniu i trenowac sami ze sobą co tydzien na innych mapach ,szczegolnie na tych gdzie jestesmy slabi ... nietrenujemy i widac tego skutki .
Pułkownik
swieta prawda koledzy... moim zdaniem trzeba zastosowac drastyczne zasady...bo tylko to nas moze zmobilizowac
Ostatnio edytowany przez ^Un!-jacob_pl (2007-11-19 16:32:55)
Administrator
Wiec Od Dzis Sa Nowe Zasady !! :
1.Grac na innych mapkach , gdzie tylko sa serwery a ciagle i w kolko na Urbanie (jezeli sie ktos do tego nie bedzie stosowal =KICK)
2.Na mapkach takich jak :
-Brigde Crossing
-Pipeline
-Weapon Cache
-Insurgent Camp
-Border
Musicie Miec Conajmniej po 5 godz(jezeli nie=KICK !
Do nadrobienia macie czas do dnia 20.12.2007 r !!
Pułkownik
o w morde jeza!!!!!!!!
Administrator
Tak nie ma juz tak dobrze jak na poczatku tylko teraz trzeba sie brac ostro do roboty jezeli chcemy zagrac jakis turniej i osciagnac jakis upragniony sukces !!
Pułkownik
juz sie boje co bedzie pozniej...jak teraz zaczelo sie od 5 godz na kazdej mapce
Zbanowany
Ten temat. to dopiero jeden wielki SPAM zamykam....