Witaj na forum klanu Unikatowi
Zbanowany
PROPONUJE OBJECIE JAKIEJS JEDNEJ TAKTYKI DO KTÓREJ BY SIE WSZYSCY ZASTOSOWALI.
Kapral
to jest bardzo doby pomysl ale do tego trzeba miec serwa zeby moc trenowac bo bez niego to nic z tego
Administrator
A narazie serva nie bedzie bo nikt nie ma takiego zajebistego kompa zeby takowy server zalozyc Z tego co wiem to Antelius jak bedzie mial nowego kompa (o ile go bedzie w ogole mial) to bedzie mozliwosc zakladania serverow
Ale tego nie obiecuje z Anteliusem
Pułkownik
a jakie wymagania potrzebujecie...? bo moze ja takie mam
Administrator
Znaczy sie ktos musi miec w miare dobry internet...Tez niezlego kompa... i ktos kto na kazdy spar moglby takowy server postawic
Pułkownik
ja mam neta 1mb...kompa 1giga ramu 3ghz
Moderator
No to masz kompa dobrego do stawiania serverów ^^ tylko jeszcze trzeba cię nauczyć
Administrator
W najblizszym czasie jezeli bede mial odrobinke czasu to powiem ci jak co zrobic ... Ale najpierw msuze sobie przypomniec jak to sie robilo :PPPP
Pułkownik
warto by bylo sie dowiedziec jak to sie robi bo serv na prawde nam sie przyda...
Starszy Szeregowy
No przyda nam sie i to mbardzo
naprzyklad do treningow albo do czegos:D
Zbanowany
Oj Razorku... Ameryki to ty nie odkryłeś... Ale fakt, serv by sie przydał.... A tak w ogólne, to trochę zmieniliście temat rozmowy....
Pułkownik
caly czas nad nim pracuje...cierpliwosci panowie
Starszy Szeregowy
spoko mam nadzieje ze ci sie uda zrobic serwer:D
Pułkownik
prawie jest zrobiony tylko mam problem z wzuceniem go do sieci a dokladnie z IP jak ktos cos o nim wie to prosze o kontakt na GG...
Kapral
powracam do sprawy jakiejs taktyki, ktora moznaby bylo stosowac np na pipie w defensie wystarczy 4 dobrze zganych ludzi a co do innych map bym musial je dobrze przeanalizowac ja chcecie to moge sie tego podjąć
Administrator
Ja o tym myślę tak :
Zebrać 4 najlepszych ludzi z klanu na sparingi i na mecze ..... Potem na jakimś serwie grać, grać i jeszcze raz grać po to aby się na tych mapkach wyrobić! Sądźcie sami!!
Pułkownik
jak chcecie poprzychodzilo pare lepszycg osob ode mnie to nie mam co liczyc na spara czy cos w tym stylu...wiec ja nie mam nic do gadania...
Kapral
ja proponuje organizowac spary by gracconajmniej po 6 zeby mozna bylo sie zgrac w grupie
Szeregowy
ej aj sa jakies treningi
Administrator
WSZYSTKO W SWOIM CZASIE...W NAJBLIZSZA SOBOTE GRAMY SPAR Z 9K !! SKLAD PODAM JUTRO ALBO POJUTRZE !!
Pułkownik
to spoko ale ultra podaj nasz tez IP wczesniej bo to dobrze wiedziec wczesniej bo po tem sa problemy...wiem ze swojego doświadczenia...
Administrator
Ale mowilem wam ze ten serwer chodzi jak by nie chcial ... Ja na niego moge wejsc ale inni nie moga !! A wy mysleliscie ze go udalo mi sie zrobic ?? jestescie w bledzie i to nie jest takie proste !!
Szeregowy
a kiedy podasz skalad na spar a no i co mam mam zrobic z moim kumplem Black Sniperem ???????
Pułkownik
Ultra mi chodzilo bardziej o IP na serwerze na ktorym bedzieMY grali lub bedzieCIE grali...
Szeregowy
ej co jest sobota tuz tuz a sklad gdzie jest kto bedzie gral kiedy podasz sklad ultra a no i kiedy bedzie jakis trening
Kapral
co do treningu to znając życie to trzeba sobie radzić samemu to znaczy trenować na własną rękę a co do składu to zapewne dowiemy sie jutro wieczorem